Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
15 maja!

Dzieki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
hmmm to milej zabawy drogie panie życze ... bo mnie 15 nie bedzie...szkoda .. ale takich spotkan mam nadzieje bedzie wiecej wiec nic straconego .. idze lato wiec grilowania itp dopiero sie zaczną ... pozdrawiam miło ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
15 MAJ -jestem zaaaaaaaaaaaaaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Napewno bedzie milo i ciekawie...ale tak jak napisales dopiero ciepelko sie zaczyna...wiec takich spotkan bedzie wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
Ekipa pierwsza klasa wiec napewno bedziecie sie dobrze bawic .. z drugiej strony zobaczcie jakie male zainteresowanie jest takimi fajnymi spotkaniami ..na taką wielką rzeszę ludzi .wiem ze nie kazdemu musi pasować ale,,, to o czymś świadczy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Max77 napisał:
Ekipa pierwsza klasa wiec napewno bedziecie sie dobrze bawic .. z drugiej strony zobaczcie jakie male zainteresowanie jest takimi fajnymi spotkaniami ..na taką wielką rzeszę ludzi .wiem ze nie kazdemu musi pasować ale,,, to o czymś świadczy..

Zgadzam sie!!!Tyle Nas tu jest a tak malo wypadow wspolnych w plener...to nic ze sie nie znamy(wiekszosc)...ale po to sa taki spotkania,zeby sie poznac...
...wiec do dzieła!!!Moze jeszcze ktos do Nas dolaczy?
Nastepne spotkanie moze byc w jeszcze ciekawszym miejscu jakim jest Verdens Ende
...tylko jak na ten moment jest tam za zimno...bylam tam ok.2 tyg. temu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
Renata84 napisał:
Max77 napisał:

Zgadzam sie!!!Tyle Nas tu jest a tak malo wypadow wspolnych w plener...to nic ze sie nie znamy(wiekszosc)...ale po to sa taki spotkania,zeby sie poznac...
...wiec do dzieła!!!Moze jeszcze ktos do Nas dolaczy?
Nastepne spotkanie moze byc w jeszcze ciekawszym miejscu jakim jest Verdens Ende
...tylko jak na ten moment jest tam za zimno...bylam tam ok.2 tyg. temu.

jesli chodzi o takie spotania to ludzie sie chyba albo wstydzą albo są za mało odwazni na takiego rodzaju spotkania , nie chce mi sie wierzyc w to ze w weekend nikt nie ma czasu?
co do fajnych miejsc w okolicy to jest ich kilka jeszcze w których by mozna sie było spotkac w tak milym gronie .. bo w sumie o tym byl temat zalozony przez Silesia..
Jest takie fajne jeziorko w okolicy Drammen tylko ze nawet latem jest problem z wejsciem do niego bo jest w górach i jest strasznie zimna woda .. oczywiscie nie dla wszystkich , co niektórzy Norwegowie moczą sie tam i twierdzą ze woda jest LUX Silesia takie tamty jak ten trzeba będzie systematycznie odnawiac co 3-4,tygodnie moze sie ludzie przyzwyczają i zaczniemy sie spotykac w liczniejszych grupkach .. pozdrawiam..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Na spirali tez jest fajne miejcse i jeziorko tez jest...i za Hokksund ok.3-do 5 km...jedzie sie w strone Vikersund.
Zgadzam sie z rozmowca,takie spotkania sa ciekawe i nie ma czego sie wstydzic
...bo przecierz do odwaznych swiat nalezy!!!
Cieplo sie zaczyna robic, wiec mozna zebrac ekipe ciekawych ludzi...ktorzy sie nie wstydza i nie boja;P
Pierwsze spotkanie zapoznawcze a pozniej juz z gorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Max77)
Wiking
tak trzeba tylko chciec a bedzie fajnie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kuba lll
(Fotrik)
Wiking
Brzmi zachęcająco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok